Utvikle deg sammen med oss i Prodcon

Skal du som tømrer ha jobb i fremtiden må du henge med i tiden og ta del i utviklingen. Og den er digital.

hero image mobile
hero image

Slik er det å jobbe hos oss

 

Snekkerbeltet forsvinner ikke helt, men…

Fremtiden er digital. Også for tømrere. Det er helt sikkert. Skal du som tømrer ha jobb i fremtiden må du henge med i tiden og ta del i utviklingen. Ja, du kommer fortsatt til å bære snekkerbelte og ha hammeren hengende på deg, men underlaget du skal bygge etter vil være digitalt og presenteres på en helt ny måte.

Vi bruker 4D,  ikke papirtegninger

Den tradisjonelle papirtegningen har vi allerede fjernet. Den har blitt erstattet av en digital modell hvor du ser alle materiallag, mål og montasjeanvisninger rett på skjermen. Det du faktisk skal produsere vil du se i 4D, dag for dag. Hos oss kan du forvente en ryddig arbeidshverdag. Ettersom vi kun bygger nye boligprosjekter innebærer dette at du ankommer til et ferdig råbygg i betong, for så å kunne bygge yttervegger og de innvendige veggene.

Forutsigbarhet og tilrettelegging

Vi er opptatt av tilrettelegging, slik at absolutt alt er klart for å starte produksjon klokken 07:00 hver dag. Hos oss skal du alltid kunne vite akkurat hva du skal utføre i løpet av dagen. Vi ser etter deg som er ekstra motivert for en digital hverdag, noe som innebærer at du jobber i en BIM-modell med både mobil, nettbrett og AR-briller. Fremdriften vil planlegges og kan følges i en 4D-modell, for at du lettere skal kunne se hva og hvordan du kan utføre jobben din hver eneste dag.

Har du spørsmål?

Stillingsrelaterte spørsmål kan sendes til Morten Bendiksen.