Om Prodcon

En av bransjens mest moderne håndverksbedrifter, spesialisert på tømrerarbeid

hero image mobile
hero image

Bransjens mest moderne

Vi har vært i byggebransjen i over 30 år, og har de siste årene drevet Witor Entreprenør. Som en del av Witor-gruppen er også Prodcon spesielt opptatt av å effektivisere byggebransjen fordi det er svært mye å tjene på å standardisere selve byggingen, selv om arkitekturen kan være forskjellig fra gang til gang. Og enda viktigere: Vi liker å alltid være minst ett steg foran. 

Det som er spesielt med Prodcon er at byggeplassene våre er papirløse, og vi jobber i en BIM-modell med AR-briller. For kvalitetskontroll benytter vi skannere hvor vi allerede på byggeplassen kan sammenligne punktskyen med BIM-modellen. 

Vi bygger (allerede) framtiden.

 

Fra entreprenørselskap til tømrerselskap

Historien vår startet med tømring, og fortsatte med systematisering og forvaltning av eiendom. Vi har hamret oss gjennom mange trender, samt både oppgangstider og nedgangstider. 

Bakgrunnen vår kommer tydelig fram når du ser hvordan vi arbeider i Prodcon. Men vi tenker stadig framover. Derfor er våre håndverkere spesialtrent på å benytte seg av digitalt verktøy, og vi bruker bransjens mest moderne utstyr for utførelse av alt arbeid – alt for at våre håndverkere skal inneha aller siste oppdaterte versjon av produksjonsunderlaget – og bygge så effektivt som mulig. 

 

De syv bud

For å kunne starte produksjon kl. 07:00 hver dag må Prodcon sine syv bud være på plass. De er som følger: 

  1. Er HMS på plass?
  2. Er forutgående aktivitet helt ferdig?
  3. Er det ryddig og klart?
  4. Foreligger det nødvendig utstyr for å utføre jobben?
  5. Foreligger produksjonsunderlaget?
  6. Er materialene på plass?
  7. Kan dagens vær påvirke jobben som skal gjøres?

 

God kommunikasjon

Vi bruker alltid systematiserte løsninger og gjennomfører ofte grundig gjennomarbeidede blokkprosjekter. Det viktigste for oss er likevel å føre god kommunikasjon og ta deg som kunde med på råd.

 

Tryggheten du fortjener

Vi er et lite firma med erfarne fagfolk som har bygget prosjekter i mange tiår. Vi har god oversikt over bransjen, og behøver ikke lang tid på å vurdere et prosjekt. Vi har stålkontroll på tid, ressurser og kostnader. Og kjenner alle stegene i prosessen – og da også hvor lang tid hver av de stegene kommer til å ta.

 

“Vi har stålkontroll på tid, ressurser og kostnader”

cp card image

Witor og Prodcon

Witor-konsernet driver med boligutvikling, og en rekke av våre underselskaper håndterer alt fra byggherren til entreprenør. Vi er svært opptatt av å bygge effektivt, ved å standardisere produksjonen. Egne kvalitetsbevisste tømrere er derfor en svært viktig faktor for oss.

Når vi kopierer de fleste arbeidsoperasjoner, kan vi med deres hjelp spare både materialer og timer. Vi minsker også antall byggefeil. Med egne tømrere ansatt i Prodcon leverer vi rett og slett bedre kvalitet til en lavere pris.

cp card image

Bli del av et innovativt arbeidsmiljø

Våre håndverkere er spesialtrente i digitale verktøy. Vi har bransjens mest moderne utstyr og papirløse byggeplasser.